Webáruház készítés referenciák - Webáruház készítés
 

Webáruház készítés - Webáruház készítés referenciákWebáruház készítés referenciák


 

 

Tuning webáruház készítés

deviltuning.hu webáruház

tuning webáruház és autótuning közösségi portál

 

A leggyakoribb ok miatt választották a webing-et, mert korábbi webáruházuk képtelen volt eladásokat hozni, nem volt elől a keresőkben és a feltöltése is nehézkes volt.

 

A deviltuning.hu ma a leglátogatottabb webáruház a tuning témakörben, óriási forgalommal. Szinte bármilyen tuniggal kapcsolatos szóra az oldal első találat a Google-ben.

Tuning webáruházKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

   

deviltuning.net webáruház

Román nyelvű tuning webáruház és autótuning közösségi portál

 

Mit teszel, ha itthon sikeres a webáruházad? Természetes, hogy a Román piacon is megcsinálod, ami itthon már bevált. A kereső, a hozzászólások és a közösség miatt, nem nyelvválasztót használunk, hanem klónozzuk egy másik Domain néven az oldalt így a romániai keresőkben is előre tud kerülni.

 

A webáruház közel fél év alatt hozta vissza az árát.

Tuning webáruházKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

Tuning webáruház készítés

   
Pizza webáruház készítés

donpedropizza.hu webáruház

pizza webáruház

 

A korábbi oldaluk napi 5-10 rendelést hozott.

Most, minden túlzás nélkül hetente többször akad meg a konyha a rendelések magas száma miatt, köszönhetően az oldalhoz kapott marketingnek és a webáruház rendszernek. Az oldal bármilyen debreceni pizzával, kapcsolatos szóra az első helyen van a Google-ben, még a konkurens pizzériák nevére is. Látogatottsága vetekszik az országos hálózatú pizzériák nézettségével.

Pizza webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

   

hbz.hu webáruház

kilincs, zár, lakat webáruház

 

Itt is a megszokott probléma miatt választottak minket, a régi webáruházból senki sem vásárolt, nem volt elől a keresőkben, nehéz volt feltölteni és szerkeszteni az oldalt.

 

Most? A HBZ külön személyzetet tart fent a webes rendelések bonyolítására és az ügyfélszolgálatra. Mi nem bíztunk a termékek sokfélesége miatt az oldal sikerében, de gyorsan kiderült, hogy tévedtünk.  

kilincs, zár, lakat webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

kilincs, zár, lakat webáruház készítés
   
kilincs, zár, lakat webáruház készítés

hbz.ro webáruház

Román nyelvű kilincs, zár, lakat webáruház

 

Gyors és szép sikert hozott a Magyar HBZ webáruház, ezért megkértek minket a Román változat elkészítésére is, a keresők miatt itt is a Magyar áruház román nyelvű klónja készült el.

 

kilincs, zár, lakat webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

   

autohifi-city.hu webáruház

autóhifi webáruház

 

Zsolti már ismerte a deviltuning sikereit, mivel régi webáruháza megtalálhatatlan volt a keresőkben és nulla rendelést hozott az évek alatt, ezért ő is velünk együtt akart dolgozni. Az új webáruháza villámgyorsan jött előre a különböző keresőszavakra, most néhány hónap után már folyamatosan érkeznek a rendelések és folyamatosan hívják az érdeklődők. Mondanom sem kell, hogy nagyon hálás nekünk.

Autóhifi webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

Autóhifi webáruház készítés
   
bor webáruház készítés

borudvar.hu webáruház

bor webáruház és boros közösségi oldal

 

Ez a webáruház már a hbz.hu ás a hbz.ro sikerének hozadéka. Igaz nincs nagy válaszék az oldalon és borokon kívül más, nem releváns termékeket is árulnak, de ennek ellenére az ország második leglátogatottabb boros webáruháza igen masszív forgalommal. Néha a marketingbe is besegítünk, ilyenkor özönlenek az árajánlat kérések céges bor szettekre.

bor webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

   

hasznalt-ruha.com webáruház

használt ruha turkáló webáruház

 

Jó példa arra, hogyan töri magát előre a piacon a webáruház motorunk. Új domain, új webáruház, nulla rámutató link, ez azt jelenti, hogy elvileg nulla látogatójának kellene lennie és még nagyobb nulla vásárlásnak. Meglepő volt, hogy ennek ellenére még az átadás előtt a rendszerünk gyorsan előre törte magát a keresőben, több szóra első találat lett és jöttek a vevők, akik a példaként feltöltött termékeket dobták kosárba.  

használt ruha webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

használt ruha webáruház készítés
   
pizza eger webáruház készítés

konigpizza.hu webáruház

pizza webáruház

 

A debreceni pizzériánk gyors és a vártnál sokkal nagyobb sikerén felbuzdulva minden városban megkerestünk egy pizzériát. Nem volt nehéz eladni a marketing stratégiánkat és a hozzá tartozó webáruház rendszert, hiszen a számok magukért beszéltek. A König egy új pizzéria volt, egy év alatt annyira felturbóztuk az eladásait, hogy épp most költözik egy nagyobb üzletbe.

pizza eger webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

   

speedpizza.hu webáruház

pizza webáruház

 

A harmadik oldal a pizzás webáruház sorozatból, az a módszer, amely már Debrecenben bizonyított, más városokban is kiválóan működik. A pizza webáruház a legtöbb Békéscsabához és a pizzához köthető keresőszóra elsőként jön fel a Google-ben, nem szándékosan, sokszor még a konkurens cégek nevére is.

pizza békéscsaba webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

pizza békéscsaba webáruház készítés
   
pizza miskolc webáruház készítés

pizza-rendeles-miskolc.hu webáruház

pizza webáruház

 

A negyedik oldal a pizzás webáruház sorozatból. Az a módszer, amely már Debrecenben bizonyított, más városokban is kiválóan működik. A pizza webáruház a legtöbb Egerhez és a pizzához köthető keresőszóra elsőként jön fel a Google-ben, nem szándékosan, sokszor még a konkurens cégek nevére is.

pizza miskolc webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

   

kemencespizzeria.hu webáruház

pizza webáruház

 

Az ötödik oldal a pizzás webáruház sorozatból. Az a módszer, amely már Debrecenben bizonyított, más városokban is kiválóan működik. A pizza webáruház a legtöbb Nyíregyházához és a pizzához köthető keresőszóra elsőként jön fel a Google-ben, nem szándékosan, sokszor még a konkurens cégek nevére is.

pizza nyíregyháza webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

pizza nyíregyháza webáruház készítés
   

receptek.tv webáruház

háztartási gép webáruház és közösségi portál

 

Van amikor nem az eladások száma, hanem az ismertség folyamatos növelése a cél. A MIELE a konyhai készülékeit szerette volna széles körben ismertté tenni. Ehhez azt javasoltuk, hogy a webáruházunk közösségi funkcióit felhasználva indítsunk el egy videó és normál receptek feltöltésére alkalmas közösségi oldalt. Ma már az anyacégnél is példálóznak a módszerrel. Itthon már más nagy cégek is próbálják ellesni és másolni a MIELE módszereit. 

recept webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

recept webáruház készítés
   
bababolt webáruház készítés

tisztababa.hu webáruház

öko, bio bababolt webáruház

 

Jó példa arra, hogyan vezet jövedelmező webáruházat önállóan egy fiatal anyuka két kisgyermeke mellett. Az oldal látogatottsága messze túlszárnyalja a konkurens webáruházak forgalmát. Az oldal fél év alatt visszatermelte az árát és forgalma most is folyamatosan emelkedik az öntanuló webáruház motornak köszönhetően.

bababolt webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

   

geoxcipo.hu webáruház

cipő webáruház

 

Na még egy sokadik cipőbolt az interneten. Ki gondolná, hogy egy ilyen üzlet jövedelmező lehet? Senki, mi sem gondoltuk, nagy meglepetésünkre azonban kiderült, hogy az oldal kifejezetten jól termel. Annak ellenére, hogy nem bíztattuk a tulajdonost, önhibánkon kívül mégis sikerült leszállítani a jól megérdemelt havi forgalmat.

cipő webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

cipő webáruház készítés
   
sapka kalap webáruház készítés

barett.hu webáruház

sapka kalap webáruház

 

Első oldalaink egyike. A kevés termék ellenére napi 1200 fő feletti látogatottsága van. A webáruház bármilyen sapkával vagy kalappal kapcsolatos szóra a Google első találati helyein van. Kiváló háttértámogatás egy kis cégnek egy ilyen webáruház, hiszen többet termel forgalomban, mint egy hagyományos önálló üzletük.

sapka kalap webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

   

napoldal.hu webáruház

napkollektor webáruház

 

Megtérülés 3 hét alatt! Ez a webáruház igen komoly példa a teljesítményre és a gyorsaságra. Az idő sürgőssége miatt egy hét alatt építettük fel az egész webáruházat a semmiből és az indulás után (nem elírás) közel 4000 árajánlat kérést hozott 14 nap alatt! Ha sürget az idő, akkor is lehet látványos eredményeket produkálni. Ez a jól sikerült munka még további három webáruház megrendelést hozott.

napkollektor webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

napkollektor webáruház készítés
   
háztartási gép webáruház készítés

haztartasigepek24.hu webáruház

háztartási gép webáruház

 

A napoldal.hu sikerének a hozadéka. A napoldalhoz hasonlóan ez is egy rövid időszakra tervezett hirdetésekkel támogatott webáruház. A kész oldal több ezer termékkel feltöltve egyetlen hét alatt készült el.

háztartási gép webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

 

   

ledlampa24.hu webáruház

led világítás webáruház

 

A napoldal.hu sikerének a hozadéka. A napoldalhoz hasonlóan ez is egy rövid időszakra tervezett hirdetésekkel támogatott webáruház. A kész oldal több ezer termékkel feltöltve egyetlen hét alatt készült el.

led világítás webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

 

led világítás webáruház készítés
   
energetikai webáruház készítés

pronergy.hu

energetikai pályázatokkal foglalkozó weboldal

 

A napoldal.hu és a fenti webáruházak tevékenységét összefoglaló oldal. Az oldal létrejötte a napoldal.hu sikerének köszönhető.

energetikai webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

   

ezustkolloid-info.com webáruház

ezüstkolloid webáruház

 

Egy neves webáruház készítő céggel versenyeztettek meg minket. A megrendelő két webáruházat indított egyszerre és annál a cégnél maradt, amelyik nagyobb forgalmat tudott hozni. Nekünk jutott a nehezebb feladat, hiszen egy új doman névvel nehezebb előre kerülni a google-ben. Fél év kellett hozzá, hogy magasabb forgalmat érjünk el, mint a másik cég, így most a másik webáruházukat is a mi motorunk és a mi marketingünk hajtja.

ezüstkolloid webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

ezüstkolloid webáruház készítés
   
ezüstkolloid webáruház készítés

drjuice.info webáruház

ezüstkolloid webáruház

 

Egy komoly verseny eredménye. A történetet fentebb olvashatod. Jobb, több forgalmat termelő webáruházat tudtunk csinálni, mint egy versenytársunk, ezért a másik gyengébben teljesítő webáruházukat, egyszerűen lecserélték a mi gyermekünkre.

ezüstkolloid webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

   

extratelgsm.hu webáruház

mobiltelefon webáruház

 

Az Extratelnek is volt korábban egy gyönyörű webáruháza, amely nem volt elől a keresőkben, és nullához közeli havi forgalommal büszkélkedhetett. Mi nem bíztattuk, mert tudtuk, hogy a mobiltelefonos piacon óriási a verseny és meglehetősen ár érzékenyek a vásárlók. Ennek ellenére a több munka és a nagyobb odafigyelés meghozta a gyümölcsét, veszik a mobiltelefon tartozékokat és folyamatosan telefonálnak az érdeklődők. Elégedettek és már rendeltek is egy csempe webáruházat     

mobiltelefon webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

mobiltelefon webáruház készítés
   
csempe webáruház készítés

csempe-csempebolt.hu webáruház

csempe webáruház

 

Az extratelgsm.hu gyors sikerének köszönhettük ezt a munkát. Az oldal még új, mi is kíváncsian várjuk, hogyan boldogul majd a rendszerünk ebben a témakörben a keresőkben.

csempe webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

   

magneses-ekszer.hu webáruház

mágneses ékszer webáruház

 

Ez egy kísérleti oldal, ugyanis vannak olyan szokásaink, hogy létrehozunk egy adott témakörre egy webáruházat és megnézzük mennyire lesz vásárlókedv az adott témában. Ha jól működik, akkor később megvásárolhatóvá tesszük, ha nem, akkor legalább extra tapasztalatokat gyűjtöttünk a segítségével.      

mágneses ékszer webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

mágneses ékszer webáruház készítés
   
vadászfelszerelés webáruház készítés

aranysoret.hu webáruház

vadászfelszerelés webáruház

 

Amikor a kereskedő azt hiszi, hogy termékei nem eladhatóak az interneten. Ők egy egyszerű oldalt akartak és mi beszéltük rá őket, hogy azonnal nyissanak erre a témára egy rengeteg terméket kínáló webáruházat, mert mi már tudtuk, hogy óriási forgalomra lesz képes a rendszerünk ebben a témakörben. A webáruház, az indítástól számított pár hónap alatt visszatermelte az árát, így cseppet sem bánják, hogy hagyták magukat rábeszélni egy nagyobb befektetésre.

vadászfelszerelés webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

   

gepardteam.hu

a Gepard Team futárszolgálat weboldala

 

Egy Flash oldaluk volt, nem voltak elől a keresőkben és a módosítások elvégzéséhez sem volt admin felületük.

 

Az oldal ma a legtöbb futárszolgálattal kapcsolatos keresőszóval elől van a Google-ben és minden módosítást házon belül el tudnak végezni önállóan is.

futárszolgálatKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

futárszolgálat
   
fesztivál weboldal készítés

likefest.hu

a Likefest fesztivál hivatalos oldala

 

A fesztivál főként a Facebook-on szerveződik, több kifejezetten erre a célra létrehozott Facebook alkalmazással gyűjtjük a Like-okat. A rendezvény előtt 4 hónappal 45,795 ember kedveli az oldalt, ami azért 1 hónap alatt nem rossz eredmény...

fesztivál weboldal készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

   

tiszaajto.hu webáruház

ajtó webáruház

 

A Tisza Ajtó-nak több honlapja is volt, ám mégsem hoztak elegendő megrendelést. Azt javasoltuk nekik, hogy töltsék fel a webáruházunkba az összes ajtó típusukat, mert a nagy tartalomnak köszönhetően több találat fog érkezni a Google-ből. A módszer működött folyamatosan érkeznek az árajánlat kérések.

ajtó webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

ajtó webáruház készítés
   
műanyag ablak webáruház készítés

muanyagablak-ablakok.hu webáruház

műanyag ablak webáruház

 

Mivel a Tisza Ajtó nem csak ajtókat, hanem műanyag ablakokat is árul, ezeket is meg kellett volna jeleníteni a fenti oldalon. A két tartalom azonban gyengíti egymást a keresőkben, így a teljes ablak választék ebbe a webáruházba lett feltöltve. A fenti módszer itt is működik, rendszeresen érkeznek innen is az árajánlat igények.

műanyag ablak webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

   

mhkk.hu

A Magyar Hagyományos Kemping Klub oldala

 

Átmegy-e a rendszerünk a nagymama teszten?

Igen! Pontosan ez az oldal bizonyítja. Az MHKK korábbi oldalainak a legfőbb problémája az volt, hogy nem lehetett a tartalmat szerkeszteni. Mivel a Klub vezetősége nyugdíjasokból áll és mi direkt "nagymamabiztos" admin felületet használunk, ezért bátran ajánlottuk nekik a motorunkat, amelyet most teljesen önállóan használnak.

kemping klub webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

kemping klub webáruház készítés
   
túrafelszerelés webáruház készítés

trexpert.hu webáruház

túrafelszerelés webáruház és közösségi portál

 

Egy kis túrabolt a Ráday utcában, amelyet ez a webáruház zsúfol tele vevőkkel. A webáruház a legtöbb túrafelszerelésre keresve első, vagy az elsők között van a Google-ben. Az oldal olyan jól ellátja a kis üzletet vevőkkel, hogy most nyitnak egy nagyobb üzletet is Budapesten.

túrafelszerelés webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

   

divatneked.hu webáruház

divat kiegészítő webáruház

 

A Hollywood Fashion Tape termékek számára kellett volna létrehoznunk egy bemutatkozó oldalt. Mi azt javasoltuk, hogy ne csak egy egyszerű információs oldalt, hanem egy komplett webáruházat és egy hozzá tartozó közösségi oldalt is hozzanak létre, azért, hogy ne csak a márkát kereső kisebb réteget, hanem a divat és a sztárok öltözködése iránt érdeklődő szélesebb tábort is megismertessük a termékekkel.

divat kiegészítő webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

divat kiegészítő webáruház készítés
   
nyomtató toner és tintapatron webáruház készítés

remaxhungary.com webáruház

nyomtató toner és tintapatron webáruház

 

A belső rendszer kibővítése volt a cél, ezért az oldalra csak nagyon kevés külső hivatkozás mutat, ami azt jelenti, hogy nem is kellene elől lennie a keresőkben, de a motornak köszönhetően a webáruház mégis elől van több fontos típusra keresve.

nyomtató toner és tintapatron webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

   

artenter.hu webáruház

művészellátó webáruház és közösségi portál

 

Egy művészellátó webáruház létrehozását kérték tőlünk, mi viszont azt javasoltuk, hogy a nagyobb látogatottság (több vásárlás) elérése érdekében inkább egy közösségi oldalt hozzunk létre, ahova a kezdő művészek feltölthetik alkotásaikat, blogolhatnak és ismerkedhetnek a hozzájuk hasonló érdeklődési körű látogatókkal. A webáruházat, most a saját közössége látja el megrendeléssel.

művészellátó webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

művészellátó webáruház készítés
   
harcművészeti webáruház készítés

maxarena.hu webáruház

harcművészeti webáruház és közösségi portál

 

A maxarena korábbi motorja, csak rendkívül nehezen volt szerkeszthető, egy tartalomkezelő és egy közösség oldal motor volt összeházasítva, amely borzalmasan működött és folyamatosan teleszemetelték a spamrobotok. Most kiválóan működik és a hírek, a közösségi funkciók mellé bekerült a webáruház is.

harcművészeti webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

   

szepsegklinika.hu webáruház

kozmetikai és fodrászcikk webáruház

 

Egy ügyfelünk rendelte másik webáruháza mellé, de a jelenlegi magas forgalmú oldala mellett erre már nincs szabad kapacitása. Az oldalt nem kapcsoltuk ki, a megrendeléseket nagykereskedőknek továbbítjuk így az tovább tud korosodni és több pozíciót szerezni a keresőkben. Az weberuház eladó, olyan cégeknek javasoljuk megvételét, akiknek már van ebben a témakörben hagyományos üzletük.

kozmetikai és fodrászcikk webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

 

kozmetikai és fodrászcikk webáruház készítés
   
ásványvíz webáruház készítés

nannainfo.com webáruház

ásványvíz webáruház

 

A NANNA funkcionális ásványvizek bemutatására létrehozott webáruház.

ásványvíz webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

   

lovaglas-lovasbolt.hu webáruház

lovas felszerelés webáruház

 

Kísérleti webáruház, az aranysoret.hu vadászbolt sikereiből kiindulva egy hasonló témakörben is kipróbáltuk mit tud a rendszerünk. Az oldal magas látogatottságú és bőven termel, ezért vevőt keresünk rá.

lovasfelszerelés webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

lovasfelszerelés webáruház készítés
   
gyermektorna honlap készítés

csiri-biri.hu

a csiri-biri torna honlapja

 

A csiri-biri honlapja korábban nem volt szerkeszthető és a keresőkben sem volt jó pozícióban. Az új oldalunk most a babatorna és a gyerektorna szavakra, valamint ezek városneveket tartalmazó változataira is első helyen van a Google-ben. A több száz napi látogató igen sokat segített a foglalkozások hazai és külföldi népszerűsítésében.

gyermektorna honlap készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

   

corvinpalace.hu

A Hotel Corvin Palace weboldala

 

A kérés egy olyan rendszer volt, amelyet a hotel munkatársai önállóan tudnak feltölteni. A 2013-ban nyíló szálloda weboldalának alapjául szolgáló rendszerünk a vártnál sokkal gyorsabban került előre a keresőben és úgy foglaltak szobát a vendégek, hogy a hotelből még csak a látványtervek voltak meg.

hotel honlap készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

hotel honlap készítés
   
bútor webáruház készítés

erdelyibutor.hu webáruház

bútor webáruház

 

Az alacsony választék ellenére a Google-ben jól szereplő oldal. A céget magába olvasztotta egy nagyobb bútorgyártó cég, de az oldalt eredeti formájában saját termékekkel kibővítve hagyták meg mert jobban szerepel a keresőkben mint a cég saját oldala. 

bútor webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

   

dimenziodekoracio.hu webáruház

dekorációs kellék webáruház

 

Az artenter.hu művészellátó webáruház és közösségi portál sikere után a cég, a dekorációs szakterületére is a mi rendszerünket vette használatba. A design  és a teljes feltöltés a saját munkájuk, mi csak a motorral járultunk hozzá az oldal létrejöttéhez. 

dekorációs kellék webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

dekorációs kellék webáruház készítés
   
fogorvosi honlap készítés

dentland.hu

debreceni fogászati oldal

 

Ez az oldal jól példázza rendszerünk képességeit. A fogorvos további három oldalt is rendelt tőlünk, mert korábban a rendelőjét csak fizetett adwords hirdetésekkel tudta megtölteni. Az oldal, most hirdetések nélkül is több vendéget hoz, mint korábban több százezer forintos adwords reklámok.

fogorvosi honlap készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

   

dentland.co.uk

debreceni fogászati oldal, angol nyelvű változat

 

Amint a magyar nyelvű weboldalt a rendszerünk kezdte el hajtani, úgy csökkent a fogászat reklámköltsége is, hiszen a motor hirdetések nélkül is egyre több vendéget hozott. Ettől kezdve egyértelmű volt hogy az angol nyelvű oldalt is a mi motorunk hajtja.

fogorvosi honlap készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

fogorvosi honlap készítés
   
fogorvosi honlap készítés

dentalsoft.hu

miskolci fogászati oldal

 

A miskolci fogászat hallott a Dentland sikereiről és ő is a mi motorunkat kezdte el a környék lehetséges megrendelőinek összegyűjtésére használni. Az oldal ugyanolyan jól szerepel a keresőkben és forgalmaz, akárcsak a Dentland.

fogorvosi honlap készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

   

getatec.hu

miskolci fogtechnikai oldal

 

A miskolci fogtechnikus hallott a Dentland  és a Dental-Soft sikereiről és ő is a mi motorunkat kezdte el a környék lehetséges megrendelőinek összegyűjtésére használni. Az oldal ugyanolyan jól szerepel a keresőkben és forgalmaz, akárcsak a Dentland és a Dental-Soft.

fogorvosi honlap készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

fogorvosi honlap készítés
   
fogorvosi honlap készítés

huniko-dent.hu

kiegészítő fogászati oldal

 

A Dentland akkor is a mi rendszerünket, használja, ha nem cél a keresők meghódítása, hanem csak egy bemutatkozó, speciális fogászati kezeléseket bemutató oldalra van szüksége.

fogorvosi honlap készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

   

animaltrainingcenter.com

A HORKAI Animal Training Center honlapja

 

Számtalan filmben láthattad már azokat a farkasokat, medvéket és más vadállatokat, amelyeket a Horkai képzett ki és biztosított a forgatásokhoz. Egy könnyen szerkeszthető, videó feltöltésre alkalmas és jól keresőoptimalizált oldalra volt szükségük és úgy gondolom meg is kapták, hiszen az angol nyelvű változatot is megrendelték.

animal training honlap készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

animal training honlap készítés
   
elektromos kerékpár webáruház készítés

elektromos-kerekpar.info webáruház

elektromos kerékpár webáruház

 

Amikor önállóan életre kel egy webáruház...

Ez egy félig elkészült, magára hagyott, későbbiekben eladásra szánt oldal volt. Mivel egyetlen hivatkozás sem mutatott rá elméletileg a Google-nek meg sem kellett volna találnia. Ennek ellenére az oldal elkezdett a kereső találati listájának első helyein szerepelni és ezzel egyidőben elkezdtek megszaporodni a rendelések is.

elektromos kerékpár webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

   

parfum-parfumok.hu webáruház

parfüm webáruház

 

Ez egy kísérleti oldal, ugyanis vannak olyan szokásaink, hogy létrehozunk egy adott témakörre egy webáruházat és megnézzük mennyire lesz vásárlókedv az adott témában. Ha jól működik, akkor később megvásárolhatóvá tesszük, ha nem, akkor legalább extra tapasztalatokat gyűjtöttünk a segítségével.

parfüm webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

parfüm webáruház készítés
   
babaúszás honlap készítés

babauszas-debrecen.hu

babaúszás népszerűsítő weboldal

 

Az oldal 2 éve üzemel és a vállalkozást teljes mértékben ez tölti meg vendégekkel. Más hirdetésre nincs is szükség, hiszen a motor az önbeálló keresőoptimalizálásnak és az általunk feltöltött releváns tartalmaknak köszönhetően nagyon sok kulcsszóval jó pozíciót foglal el a keresők találati listáin. 

babaúszás honlap készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

   

lmr.hu webáruház

reklámajándék webáruház

 

Egy nyomdának jó bevételi forrás, ha a webáruházában megrendelt reklámajándékokat feliratozhatják. A rendszer automatikusan tölti fel a nagykereskedelmi beszállítók oldaláról a termékkatalógust, így a feltöltéssel sem kell bajlódniuk.

reklámajándék webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

reklámajándék webáruház készítés
   
labortechnikai webáruház készítés

labortechnika24.hu webáruház

labortechnikai webáruház

 

A labortechnika egy elég szűk piac, viszont nincs is sok versenytárs, akikkel osztozni kellene. Itt csak egy könnyen feltölthető oldalra volt szükség.

labortechnikai webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

   

hunyadi-garden.hu webáruház

facsemete webáruház

 

A deviltuning.hu sikereiről első kézből értesült a tulajdonos egyik barátja, aki a saját faiskolájához rendet tőlünk egy oldalt. Az oldalon nem lehet a termékeket kosárba dobni, de a megrendelések így is nagy számmal érkeznek, hiszen a rendszer rengeteg kulcsszóval foglalja el a Google találati listájának első helyeit.

facsemete webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

facsemete webáruház készítés
   
klíma webáruház készítés

lakasklima24.hu webáruház

klíma webáruház

 

Nem egy üzletnek, hanem klímaszerelőknek készült az oldal, akiket ez a "hirdetési forma" bőségesen ellát munkával. Természetesen, aki klímát akar rendelni nyugodtan megteheti, mert hagyományos webáruházként is üzemel az oldal.

klíma webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

   

munkagep-munkagepek.hu webáruház

munkagép webáruház

 

A munkagépeket lehet hirdetni apróhirdető oldalakon is, de amennyiben több információ megjelenítésére, egy kis meggyőzére, vagy hírlevélre is szükség van érdemes egy hatékonyabb rendszert használni.

munkagép webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

munkagép webáruház készítés
   
jelzáloghitel honlap készítés

jelzaloghitel24.hu

a Lacredit weboldala

 

Ha jelzáloghitelekkel foglalkozol, akkor elég sok bankkal és hitelközvetítővel kell megküzdened a Google találati listájának első oldaláért. Sőt, nem árt, ha az oldalra érkező látogatóknak valamilyen módon megszerzed az E-mail címét és egy hírlevél sorozattal meggyőzöd őket arról, hogy érdemes nálad felvenniük a jelzáloghitelüket.

jelzáloghitel honlap készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

 

   

kutya24.hu webáruház

kutyaeledel és felszerelés webáruház

 

Ez egy kísérleti oldal, ugyanis vannak olyan szokásaink, hogy létrehozunk egy adott témakörre egy webáruházat és megnézzük mennyire lesz vásárlókedv az adott témában. Ha jól működik, akkor később megvásárolhatóvá tesszük, ha nem, akkor legalább extra tapasztalatokat gyűjtöttünk a segítségével.

kutyafelszerelés webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

kutyafelszerelés webáruház készítés
   
ezoterikus webáruház készítés

ezoterikuskor.hu

ezoterikus közösségi és hírportál

 

Több közösségi oldalt hoztunk létre azzal a céllal, hogy teszteljük és megfigyeljük milyen témakörökben képesek a látogatók közösségbe tömörülni és párbeszédet kezdeni. Ez is egy ilyen tanulmányoldal, amelyet élni hagytunk.

ezoterikus webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

   

egeszsegesgyerekek.hu

az iskolagyümölcs programot népszerűsítő portál

 

Miután több sikeres oldalt is létrehoztunk a Datész Zrt-nek, az iskolagyümölcs program népszerűsítésére szánt oldalt is ránk bízták. Az oldal hírlevél küldő rendszerének segítségével értesítették a programban résztvevő iskolákat is.

iskolagyümölcs program webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

iskolagyümölcs program webáruház készítés
   
nőgyógyász honlap készítés

nogyogyaszat-debrecen.hu

Dr. Bartha Tünde szülész- nőgyógyász oldala

 

A dentland.hu sikere miatt rendelték tőlünk az oldalt, fontos volt itt is, hogy az oldal a lehető legtöbb debreceni nőgyógyászathoz kapcsolódó szóval lehessen elől a Google találati listáján és könnyen lehessen szerkeszteni.

nőgyógyász honlap készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

   

magyartermestesz.hu

A Magyar Termés TÉSZ oldala

 

Egy olyan oldalra volt szükségük, "nagymamabiztos" a kezelőfelülete, ahol meghirdethetik a felvásárlási árakat és könnyen juttathatnak el információt a helyi termelőknek.

mezőgazdasági honlap készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktőlWebáruház készítés árajánlat

mezőgazdasági honlap készítés


(11 szavazat)Adok a véleményedre, Te is sokat segíthetsz nekem, ha értékeled a fenti információkat. Innem látom milyen témákról érdemes továbbiakban írnom az oldalon.


Címkék: romaniai webshop oldalak, nyílászáró webáruház, webáruház készítés romániában, debrecen ezoterikus web áruház , webáruház készítés ruha, románia webáruház készítés, webáruház készítés romániában, www.webing.hu, roman webaruhazak, kilincs webáruház

Webáruház készítés referenciák
Webáruház készítés referenciák, kilincs webáruház, roman webaruhazak, www.webing.hu, webáruház készítés romániában, románia webáruház készítés, webáruház készítés ruha, debrecen ezoterikus web áruház , webáruház készítés romániában, nyílászáró webáruház, romaniai webshop oldalak

 

 

 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató

webing iroda

 

Cím: 1051 Budapest Október 6. u. 3. 60-as kapucsengő
Tel: 20/96-56-980
E-mail: info@webing.hu

webáruház készítés blog

 

Cím: webáruház készítés blog

Várjuk reklámügynökség és webáruház készítő cég partnereinket a következő városokból: Budapest Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti
 

Webáruház készítés referenciák - Webáruház készítés

rn