Webáruház készítés referenciák - Webáruház készítés
 

Webáruház készítés - Webáruház készítés referenciákWebáruház készítés referenciák


 

 

Tuning webáruház készítés

deviltuning.hu webáruház

tuning webáruház és autótuning közösségi portál

 

A leggyakoribb ok miatt választották a webing-et, mert korábbi webáruházuk képtelen volt eladásokat hozni, nem volt elõl a keresõkben és a feltöltése is nehézkes volt.

 

A deviltuning.hu ma a leglátogatottabb webáruház a tuning témakörben, óriási forgalommal. Szinte bármilyen tuniggal kapcsolatos szóra az oldal elsõ találat a Google-ben.

Tuning webáruházKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

   

deviltuning.net webáruház

Román nyelvû tuning webáruház és autótuning közösségi portál

 

Mit teszel, ha itthon sikeres a webáruházad? Természetes, hogy a Román piacon is megcsinálod, ami itthon már bevált. A keresõ, a hozzászólások és a közösség miatt, nem nyelvválasztót használunk, hanem klónozzuk egy másik Domain néven az oldalt így a romániai keresõkben is elõre tud kerülni.

 

A webáruház közel fél év alatt hozta vissza az árát.

Tuning webáruházKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

Tuning webáruház készítés

   
Pizza webáruház készítés

donpedropizza.hu webáruház

pizza webáruház

 

A korábbi oldaluk napi 5-10 rendelést hozott.

Most, minden túlzás nélkül hetente többször akad meg a konyha a rendelések magas száma miatt, köszönhetõen az oldalhoz kapott marketingnek és a webáruház rendszernek. Az oldal bármilyen debreceni pizzával, kapcsolatos szóra az elsõ helyen van a Google-ben, még a konkurens pizzériák nevére is. Látogatottsága vetekszik az országos hálózatú pizzériák nézettségével.

Pizza webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

   

hbz.hu webáruház

kilincs, zár, lakat webáruház

 

Itt is a megszokott probléma miatt választottak minket, a régi webáruházból senki sem vásárolt, nem volt elõl a keresõkben, nehéz volt feltölteni és szerkeszteni az oldalt.

 

Most? A HBZ külön személyzetet tart fent a webes rendelések bonyolítására és az ügyfélszolgálatra. Mi nem bíztunk a termékek sokfélesége miatt az oldal sikerében, de gyorsan kiderült, hogy tévedtünk.  

kilincs, zár, lakat webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

kilincs, zár, lakat webáruház készítés
   
kilincs, zár, lakat webáruház készítés

hbz.ro webáruház

Román nyelvû kilincs, zár, lakat webáruház

 

Gyors és szép sikert hozott a Magyar HBZ webáruház, ezért megkértek minket a Román változat elkészítésére is, a keresõk miatt itt is a Magyar áruház román nyelvû klónja készült el.

 

kilincs, zár, lakat webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

   

autohifi-city.hu webáruház

autóhifi webáruház

 

Zsolti már ismerte a deviltuning sikereit, mivel régi webáruháza megtalálhatatlan volt a keresõkben és nulla rendelést hozott az évek alatt, ezért õ is velünk együtt akart dolgozni. Az új webáruháza villámgyorsan jött elõre a különbözõ keresõszavakra, most néhány hónap után már folyamatosan érkeznek a rendelések és folyamatosan hívják az érdeklõdõk. Mondanom sem kell, hogy nagyon hálás nekünk.

Autóhifi webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

Autóhifi webáruház készítés
   
bor webáruház készítés

borudvar.hu webáruház

bor webáruház és boros közösségi oldal

 

Ez a webáruház már a hbz.hu ás a hbz.ro sikerének hozadéka. Igaz nincs nagy válaszék az oldalon és borokon kívül más, nem releváns termékeket is árulnak, de ennek ellenére az ország második leglátogatottabb boros webáruháza igen masszív forgalommal. Néha a marketingbe is besegítünk, ilyenkor özönlenek az árajánlat kérések céges bor szettekre.

bor webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

   

hasznalt-ruha.com webáruház

használt ruha turkáló webáruház

 

Jó példa arra, hogyan töri magát elõre a piacon a webáruház motorunk. Új domain, új webáruház, nulla rámutató link, ez azt jelenti, hogy elvileg nulla látogatójának kellene lennie és még nagyobb nulla vásárlásnak. Meglepõ volt, hogy ennek ellenére még az átadás elõtt a rendszerünk gyorsan elõre törte magát a keresõben, több szóra elsõ találat lett és jöttek a vevõk, akik a példaként feltöltött termékeket dobták kosárba.  

használt ruha webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

használt ruha webáruház készítés
   
pizza eger webáruház készítés

konigpizza.hu webáruház

pizza webáruház

 

A debreceni pizzériánk gyors és a vártnál sokkal nagyobb sikerén felbuzdulva minden városban megkerestünk egy pizzériát. Nem volt nehéz eladni a marketing stratégiánkat és a hozzá tartozó webáruház rendszert, hiszen a számok magukért beszéltek. A König egy új pizzéria volt, egy év alatt annyira felturbóztuk az eladásait, hogy épp most költözik egy nagyobb üzletbe.

pizza eger webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

   

speedpizza.hu webáruház

pizza webáruház

 

A harmadik oldal a pizzás webáruház sorozatból, az a módszer, amely már Debrecenben bizonyított, más városokban is kiválóan mûködik. A pizza webáruház a legtöbb Békéscsabához és a pizzához köthetõ keresõszóra elsõként jön fel a Google-ben, nem szándékosan, sokszor még a konkurens cégek nevére is.

pizza békéscsaba webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

pizza békéscsaba webáruház készítés
   
pizza miskolc webáruház készítés

pizza-rendeles-miskolc.hu webáruház

pizza webáruház

 

A negyedik oldal a pizzás webáruház sorozatból. Az a módszer, amely már Debrecenben bizonyított, más városokban is kiválóan mûködik. A pizza webáruház a legtöbb Egerhez és a pizzához köthetõ keresõszóra elsõként jön fel a Google-ben, nem szándékosan, sokszor még a konkurens cégek nevére is.

pizza miskolc webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

   

kemencespizzeria.hu webáruház

pizza webáruház

 

Az ötödik oldal a pizzás webáruház sorozatból. Az a módszer, amely már Debrecenben bizonyított, más városokban is kiválóan mûködik. A pizza webáruház a legtöbb Nyíregyházához és a pizzához köthetõ keresõszóra elsõként jön fel a Google-ben, nem szándékosan, sokszor még a konkurens cégek nevére is.

pizza nyíregyháza webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

pizza nyíregyháza webáruház készítés
   

receptek.tv webáruház

háztartási gép webáruház és közösségi portál

 

Van amikor nem az eladások száma, hanem az ismertség folyamatos növelése a cél. A MIELE a konyhai készülékeit szerette volna széles körben ismertté tenni. Ehhez azt javasoltuk, hogy a webáruházunk közösségi funkcióit felhasználva indítsunk el egy videó és normál receptek feltöltésére alkalmas közösségi oldalt. Ma már az anyacégnél is példálóznak a módszerrel. Itthon már más nagy cégek is próbálják ellesni és másolni a MIELE módszereit. 

recept webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

recept webáruház készítés
   
bababolt webáruház készítés

tisztababa.hu webáruház

öko, bio bababolt webáruház

 

Jó példa arra, hogyan vezet jövedelmezõ webáruházat önállóan egy fiatal anyuka két kisgyermeke mellett. Az oldal látogatottsága messze túlszárnyalja a konkurens webáruházak forgalmát. Az oldal fél év alatt visszatermelte az árát és forgalma most is folyamatosan emelkedik az öntanuló webáruház motornak köszönhetõen.

bababolt webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

   

geoxcipo.hu webáruház

cipõ webáruház

 

Na még egy sokadik cipõbolt az interneten. Ki gondolná, hogy egy ilyen üzlet jövedelmezõ lehet? Senki, mi sem gondoltuk, nagy meglepetésünkre azonban kiderült, hogy az oldal kifejezetten jól termel. Annak ellenére, hogy nem bíztattuk a tulajdonost, önhibánkon kívül mégis sikerült leszállítani a jól megérdemelt havi forgalmat.

cipõ webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

cipõ webáruház készítés
   
sapka kalap webáruház készítés

barett.hu webáruház

sapka kalap webáruház

 

Elsõ oldalaink egyike. A kevés termék ellenére napi 1200 fõ feletti látogatottsága van. A webáruház bármilyen sapkával vagy kalappal kapcsolatos szóra a Google elsõ találati helyein van. Kiváló háttértámogatás egy kis cégnek egy ilyen webáruház, hiszen többet termel forgalomban, mint egy hagyományos önálló üzletük.

sapka kalap webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

   

napoldal.hu webáruház

napkollektor webáruház

 

Megtérülés 3 hét alatt! Ez a webáruház igen komoly példa a teljesítményre és a gyorsaságra. Az idõ sürgõssége miatt egy hét alatt építettük fel az egész webáruházat a semmibõl és az indulás után (nem elírás) közel 4000 árajánlat kérést hozott 14 nap alatt! Ha sürget az idõ, akkor is lehet látványos eredményeket produkálni. Ez a jól sikerült munka még további három webáruház megrendelést hozott.

napkollektor webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

napkollektor webáruház készítés
   
háztartási gép webáruház készítés

haztartasigepek24.hu webáruház

háztartási gép webáruház

 

A napoldal.hu sikerének a hozadéka. A napoldalhoz hasonlóan ez is egy rövid idõszakra tervezett hirdetésekkel támogatott webáruház. A kész oldal több ezer termékkel feltöltve egyetlen hét alatt készült el.

háztartási gép webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

 

   

ledlampa24.hu webáruház

led világítás webáruház

 

A napoldal.hu sikerének a hozadéka. A napoldalhoz hasonlóan ez is egy rövid idõszakra tervezett hirdetésekkel támogatott webáruház. A kész oldal több ezer termékkel feltöltve egyetlen hét alatt készült el.

led világítás webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

 

led világítás webáruház készítés
   
energetikai webáruház készítés

pronergy.hu

energetikai pályázatokkal foglalkozó weboldal

 

A napoldal.hu és a fenti webáruházak tevékenységét összefoglaló oldal. Az oldal létrejötte a napoldal.hu sikerének köszönhetõ.

energetikai webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

   

ezustkolloid-info.com webáruház

ezüstkolloid webáruház

 

Egy neves webáruház készítõ céggel versenyeztettek meg minket. A megrendelõ két webáruházat indított egyszerre és annál a cégnél maradt, amelyik nagyobb forgalmat tudott hozni. Nekünk jutott a nehezebb feladat, hiszen egy új doman névvel nehezebb elõre kerülni a google-ben. Fél év kellett hozzá, hogy magasabb forgalmat érjünk el, mint a másik cég, így most a másik webáruházukat is a mi motorunk és a mi marketingünk hajtja.

ezüstkolloid webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

ezüstkolloid webáruház készítés
   
ezüstkolloid webáruház készítés

drjuice.info webáruház

ezüstkolloid webáruház

 

Egy komoly verseny eredménye. A történetet fentebb olvashatod. Jobb, több forgalmat termelõ webáruházat tudtunk csinálni, mint egy versenytársunk, ezért a másik gyengébben teljesítõ webáruházukat, egyszerûen lecserélték a mi gyermekünkre.

ezüstkolloid webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

   

extratelgsm.hu webáruház

mobiltelefon webáruház

 

Az Extratelnek is volt korábban egy gyönyörû webáruháza, amely nem volt elõl a keresõkben, és nullához közeli havi forgalommal büszkélkedhetett. Mi nem bíztattuk, mert tudtuk, hogy a mobiltelefonos piacon óriási a verseny és meglehetõsen ár érzékenyek a vásárlók. Ennek ellenére a több munka és a nagyobb odafigyelés meghozta a gyümölcsét, veszik a mobiltelefon tartozékokat és folyamatosan telefonálnak az érdeklõdõk. Elégedettek és már rendeltek is egy csempe webáruházat     

mobiltelefon webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

mobiltelefon webáruház készítés
   
csempe webáruház készítés

csempe-csempebolt.hu webáruház

csempe webáruház

 

Az extratelgsm.hu gyors sikerének köszönhettük ezt a munkát. Az oldal még új, mi is kíváncsian várjuk, hogyan boldogul majd a rendszerünk ebben a témakörben a keresõkben.

csempe webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

   

magneses-ekszer.hu webáruház

mágneses ékszer webáruház

 

Ez egy kísérleti oldal, ugyanis vannak olyan szokásaink, hogy létrehozunk egy adott témakörre egy webáruházat és megnézzük mennyire lesz vásárlókedv az adott témában. Ha jól mûködik, akkor késõbb megvásárolhatóvá tesszük, ha nem, akkor legalább extra tapasztalatokat gyûjtöttünk a segítségével.      

mágneses ékszer webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

mágneses ékszer webáruház készítés
   
vadászfelszerelés webáruház készítés

aranysoret.hu webáruház

vadászfelszerelés webáruház

 

Amikor a kereskedõ azt hiszi, hogy termékei nem eladhatóak az interneten. Õk egy egyszerû oldalt akartak és mi beszéltük rá õket, hogy azonnal nyissanak erre a témára egy rengeteg terméket kínáló webáruházat, mert mi már tudtuk, hogy óriási forgalomra lesz képes a rendszerünk ebben a témakörben. A webáruház, az indítástól számított pár hónap alatt visszatermelte az árát, így cseppet sem bánják, hogy hagyták magukat rábeszélni egy nagyobb befektetésre.

vadászfelszerelés webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

   

gepardteam.hu

a Gepard Team futárszolgálat weboldala

 

Egy Flash oldaluk volt, nem voltak elõl a keresõkben és a módosítások elvégzéséhez sem volt admin felületük.

 

Az oldal ma a legtöbb futárszolgálattal kapcsolatos keresõszóval elõl van a Google-ben és minden módosítást házon belül el tudnak végezni önállóan is.

futárszolgálatKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

futárszolgálat
   
fesztivál weboldal készítés

likefest.hu

a Likefest fesztivál hivatalos oldala

 

A fesztivál fõként a Facebook-on szervezõdik, több kifejezetten erre a célra létrehozott Facebook alkalmazással gyûjtjük a Like-okat. A rendezvény elõtt 4 hónappal 45,795 ember kedveli az oldalt, ami azért 1 hónap alatt nem rossz eredmény...

fesztivál weboldal készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

   

tiszaajto.hu webáruház

ajtó webáruház

 

A Tisza Ajtó-nak több honlapja is volt, ám mégsem hoztak elegendõ megrendelést. Azt javasoltuk nekik, hogy töltsék fel a webáruházunkba az összes ajtó típusukat, mert a nagy tartalomnak köszönhetõen több találat fog érkezni a Google-bõl. A módszer mûködött folyamatosan érkeznek az árajánlat kérések.

ajtó webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

ajtó webáruház készítés
   
mûanyag ablak webáruház készítés

muanyagablak-ablakok.hu webáruház

mûanyag ablak webáruház

 

Mivel a Tisza Ajtó nem csak ajtókat, hanem mûanyag ablakokat is árul, ezeket is meg kellett volna jeleníteni a fenti oldalon. A két tartalom azonban gyengíti egymást a keresõkben, így a teljes ablak választék ebbe a webáruházba lett feltöltve. A fenti módszer itt is mûködik, rendszeresen érkeznek innen is az árajánlat igények.

mûanyag ablak webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

   

mhkk.hu

A Magyar Hagyományos Kemping Klub oldala

 

Átmegy-e a rendszerünk a nagymama teszten?

Igen! Pontosan ez az oldal bizonyítja. Az MHKK korábbi oldalainak a legfõbb problémája az volt, hogy nem lehetett a tartalmat szerkeszteni. Mivel a Klub vezetõsége nyugdíjasokból áll és mi direkt "nagymamabiztos" admin felületet használunk, ezért bátran ajánlottuk nekik a motorunkat, amelyet most teljesen önállóan használnak.

kemping klub webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

kemping klub webáruház készítés
   
túrafelszerelés webáruház készítés

trexpert.hu webáruház

túrafelszerelés webáruház és közösségi portál

 

Egy kis túrabolt a Ráday utcában, amelyet ez a webáruház zsúfol tele vevõkkel. A webáruház a legtöbb túrafelszerelésre keresve elsõ, vagy az elsõk között van a Google-ben. Az oldal olyan jól ellátja a kis üzletet vevõkkel, hogy most nyitnak egy nagyobb üzletet is Budapesten.

túrafelszerelés webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

   

divatneked.hu webáruház

divat kiegészítõ webáruház

 

A Hollywood Fashion Tape termékek számára kellett volna létrehoznunk egy bemutatkozó oldalt. Mi azt javasoltuk, hogy ne csak egy egyszerû információs oldalt, hanem egy komplett webáruházat és egy hozzá tartozó közösségi oldalt is hozzanak létre, azért, hogy ne csak a márkát keresõ kisebb réteget, hanem a divat és a sztárok öltözködése iránt érdeklõdõ szélesebb tábort is megismertessük a termékekkel.

divat kiegészítõ webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

divat kiegészítõ webáruház készítés
   
nyomtató toner és tintapatron webáruház készítés

remaxhungary.com webáruház

nyomtató toner és tintapatron webáruház

 

A belsõ rendszer kibõvítése volt a cél, ezért az oldalra csak nagyon kevés külsõ hivatkozás mutat, ami azt jelenti, hogy nem is kellene elõl lennie a keresõkben, de a motornak köszönhetõen a webáruház mégis elõl van több fontos típusra keresve.

nyomtató toner és tintapatron webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

   

artenter.hu webáruház

mûvészellátó webáruház és közösségi portál

 

Egy mûvészellátó webáruház létrehozását kérték tõlünk, mi viszont azt javasoltuk, hogy a nagyobb látogatottság (több vásárlás) elérése érdekében inkább egy közösségi oldalt hozzunk létre, ahova a kezdõ mûvészek feltölthetik alkotásaikat, blogolhatnak és ismerkedhetnek a hozzájuk hasonló érdeklõdési körû látogatókkal. A webáruházat, most a saját közössége látja el megrendeléssel.

mûvészellátó webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

mûvészellátó webáruház készítés
   
harcmûvészeti webáruház készítés

maxarena.hu webáruház

harcmûvészeti webáruház és közösségi portál

 

A maxarena korábbi motorja, csak rendkívül nehezen volt szerkeszthetõ, egy tartalomkezelõ és egy közösség oldal motor volt összeházasítva, amely borzalmasan mûködött és folyamatosan teleszemetelték a spamrobotok. Most kiválóan mûködik és a hírek, a közösségi funkciók mellé bekerült a webáruház is.

harcmûvészeti webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

   

szepsegklinika.hu webáruház

kozmetikai és fodrászcikk webáruház

 

Egy ügyfelünk rendelte másik webáruháza mellé, de a jelenlegi magas forgalmú oldala mellett erre már nincs szabad kapacitása. Az oldalt nem kapcsoltuk ki, a megrendeléseket nagykereskedõknek továbbítjuk így az tovább tud korosodni és több pozíciót szerezni a keresõkben. Az weberuház eladó, olyan cégeknek javasoljuk megvételét, akiknek már van ebben a témakörben hagyományos üzletük.

kozmetikai és fodrászcikk webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

 

kozmetikai és fodrászcikk webáruház készítés
   
ásványvíz webáruház készítés

nannainfo.com webáruház

ásványvíz webáruház

 

A NANNA funkcionális ásványvizek bemutatására létrehozott webáruház.

ásványvíz webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

   

lovaglas-lovasbolt.hu webáruház

lovas felszerelés webáruház

 

Kísérleti webáruház, az aranysoret.hu vadászbolt sikereibõl kiindulva egy hasonló témakörben is kipróbáltuk mit tud a rendszerünk. Az oldal magas látogatottságú és bõven termel, ezért vevõt keresünk rá.

lovasfelszerelés webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

lovasfelszerelés webáruház készítés
   
gyermektorna honlap készítés

csiri-biri.hu

a csiri-biri torna honlapja

 

A csiri-biri honlapja korábban nem volt szerkeszthetõ és a keresõkben sem volt jó pozícióban. Az új oldalunk most a babatorna és a gyerektorna szavakra, valamint ezek városneveket tartalmazó változataira is elsõ helyen van a Google-ben. A több száz napi látogató igen sokat segített a foglalkozások hazai és külföldi népszerûsítésében.

gyermektorna honlap készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

   

corvinpalace.hu

A Hotel Corvin Palace weboldala

 

A kérés egy olyan rendszer volt, amelyet a hotel munkatársai önállóan tudnak feltölteni. A 2013-ban nyíló szálloda weboldalának alapjául szolgáló rendszerünk a vártnál sokkal gyorsabban került elõre a keresõben és úgy foglaltak szobát a vendégek, hogy a hotelbõl még csak a látványtervek voltak meg.

hotel honlap készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

hotel honlap készítés
   
bútor webáruház készítés

erdelyibutor.hu webáruház

bútor webáruház

 

Az alacsony választék ellenére a Google-ben jól szereplõ oldal. A céget magába olvasztotta egy nagyobb bútorgyártó cég, de az oldalt eredeti formájában saját termékekkel kibõvítve hagyták meg mert jobban szerepel a keresõkben mint a cég saját oldala. 

bútor webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

   

dimenziodekoracio.hu webáruház

dekorációs kellék webáruház

 

Az artenter.hu mûvészellátó webáruház és közösségi portál sikere után a cég, a dekorációs szakterületére is a mi rendszerünket vette használatba. A design  és a teljes feltöltés a saját munkájuk, mi csak a motorral járultunk hozzá az oldal létrejöttéhez. 

dekorációs kellék webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

dekorációs kellék webáruház készítés
   
fogorvosi honlap készítés

dentland.hu

debreceni fogászati oldal

 

Ez az oldal jól példázza rendszerünk képességeit. A fogorvos további három oldalt is rendelt tõlünk, mert korábban a rendelõjét csak fizetett adwords hirdetésekkel tudta megtölteni. Az oldal, most hirdetések nélkül is több vendéget hoz, mint korábban több százezer forintos adwords reklámok.

fogorvosi honlap készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

   

dentland.co.uk

debreceni fogászati oldal, angol nyelvû változat

 

Amint a magyar nyelvû weboldalt a rendszerünk kezdte el hajtani, úgy csökkent a fogászat reklámköltsége is, hiszen a motor hirdetések nélkül is egyre több vendéget hozott. Ettõl kezdve egyértelmû volt hogy az angol nyelvû oldalt is a mi motorunk hajtja.

fogorvosi honlap készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

fogorvosi honlap készítés
   
fogorvosi honlap készítés

dentalsoft.hu

miskolci fogászati oldal

 

A miskolci fogászat hallott a Dentland sikereirõl és õ is a mi motorunkat kezdte el a környék lehetséges megrendelõinek összegyûjtésére használni. Az oldal ugyanolyan jól szerepel a keresõkben és forgalmaz, akárcsak a Dentland.

fogorvosi honlap készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

   

getatec.hu

miskolci fogtechnikai oldal

 

A miskolci fogtechnikus hallott a Dentland  és a Dental-Soft sikereirõl és õ is a mi motorunkat kezdte el a környék lehetséges megrendelõinek összegyûjtésére használni. Az oldal ugyanolyan jól szerepel a keresõkben és forgalmaz, akárcsak a Dentland és a Dental-Soft.

fogorvosi honlap készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

fogorvosi honlap készítés
   
fogorvosi honlap készítés

huniko-dent.hu

kiegészítõ fogászati oldal

 

A Dentland akkor is a mi rendszerünket, használja, ha nem cél a keresõk meghódítása, hanem csak egy bemutatkozó, speciális fogászati kezeléseket bemutató oldalra van szüksége.

fogorvosi honlap készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

   

animaltrainingcenter.com

A HORKAI Animal Training Center honlapja

 

Számtalan filmben láthattad már azokat a farkasokat, medvéket és más vadállatokat, amelyeket a Horkai képzett ki és biztosított a forgatásokhoz. Egy könnyen szerkeszthetõ, videó feltöltésre alkalmas és jól keresõoptimalizált oldalra volt szükségük és úgy gondolom meg is kapták, hiszen az angol nyelvû változatot is megrendelték.

animal training honlap készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

animal training honlap készítés
   
elektromos kerékpár webáruház készítés

elektromos-kerekpar.info webáruház

elektromos kerékpár webáruház

 

Amikor önállóan életre kel egy webáruház...

Ez egy félig elkészült, magára hagyott, késõbbiekben eladásra szánt oldal volt. Mivel egyetlen hivatkozás sem mutatott rá elméletileg a Google-nek meg sem kellett volna találnia. Ennek ellenére az oldal elkezdett a keresõ találati listájának elsõ helyein szerepelni és ezzel egyidõben elkezdtek megszaporodni a rendelések is.

elektromos kerékpár webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

   

parfum-parfumok.hu webáruház

parfüm webáruház

 

Ez egy kísérleti oldal, ugyanis vannak olyan szokásaink, hogy létrehozunk egy adott témakörre egy webáruházat és megnézzük mennyire lesz vásárlókedv az adott témában. Ha jól mûködik, akkor késõbb megvásárolhatóvá tesszük, ha nem, akkor legalább extra tapasztalatokat gyûjtöttünk a segítségével.

parfüm webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

parfüm webáruház készítés
   
babaúszás honlap készítés

babauszas-debrecen.hu

babaúszás népszerûsítõ weboldal

 

Az oldal 2 éve üzemel és a vállalkozást teljes mértékben ez tölti meg vendégekkel. Más hirdetésre nincs is szükség, hiszen a motor az önbeálló keresõoptimalizálásnak és az általunk feltöltött releváns tartalmaknak köszönhetõen nagyon sok kulcsszóval jó pozíciót foglal el a keresõk találati listáin. 

babaúszás honlap készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

   

lmr.hu webáruház

reklámajándék webáruház

 

Egy nyomdának jó bevételi forrás, ha a webáruházában megrendelt reklámajándékokat feliratozhatják. A rendszer automatikusan tölti fel a nagykereskedelmi beszállítók oldaláról a termékkatalógust, így a feltöltéssel sem kell bajlódniuk.

reklámajándék webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

reklámajándék webáruház készítés
   
labortechnikai webáruház készítés

labortechnika24.hu webáruház

labortechnikai webáruház

 

A labortechnika egy elég szûk piac, viszont nincs is sok versenytárs, akikkel osztozni kellene. Itt csak egy könnyen feltölthetõ oldalra volt szükség.

labortechnikai webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

   

hunyadi-garden.hu webáruház

facsemete webáruház

 

A deviltuning.hu sikereirõl elsõ kézbõl értesült a tulajdonos egyik barátja, aki a saját faiskolájához rendet tõlünk egy oldalt. Az oldalon nem lehet a termékeket kosárba dobni, de a megrendelések így is nagy számmal érkeznek, hiszen a rendszer rengeteg kulcsszóval foglalja el a Google találati listájának elsõ helyeit.

facsemete webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

facsemete webáruház készítés
   
klíma webáruház készítés

lakasklima24.hu webáruház

klíma webáruház

 

Nem egy üzletnek, hanem klímaszerelõknek készült az oldal, akiket ez a "hirdetési forma" bõségesen ellát munkával. Természetesen, aki klímát akar rendelni nyugodtan megteheti, mert hagyományos webáruházként is üzemel az oldal.

klíma webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

   

munkagep-munkagepek.hu webáruház

munkagép webáruház

 

A munkagépeket lehet hirdetni apróhirdetõ oldalakon is, de amennyiben több információ megjelenítésére, egy kis meggyõzére, vagy hírlevélre is szükség van érdemes egy hatékonyabb rendszert használni.

munkagép webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

munkagép webáruház készítés
   
jelzáloghitel honlap készítés

jelzaloghitel24.hu

a Lacredit weboldala

 

Ha jelzáloghitelekkel foglalkozol, akkor elég sok bankkal és hitelközvetítõvel kell megküzdened a Google találati listájának elsõ oldaláért. Sõt, nem árt, ha az oldalra érkezõ látogatóknak valamilyen módon megszerzed az E-mail címét és egy hírlevél sorozattal meggyõzöd õket arról, hogy érdemes nálad felvenniük a jelzáloghitelüket.

jelzáloghitel honlap készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

 

   

kutya24.hu webáruház

kutyaeledel és felszerelés webáruház

 

Ez egy kísérleti oldal, ugyanis vannak olyan szokásaink, hogy létrehozunk egy adott témakörre egy webáruházat és megnézzük mennyire lesz vásárlókedv az adott témában. Ha jól mûködik, akkor késõbb megvásárolhatóvá tesszük, ha nem, akkor legalább extra tapasztalatokat gyûjtöttünk a segítségével.

kutyafelszerelés webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

kutyafelszerelés webáruház készítés
   
ezoterikus webáruház készítés

ezoterikuskor.hu

ezoterikus közösségi és hírportál

 

Több közösségi oldalt hoztunk létre azzal a céllal, hogy teszteljük és megfigyeljük milyen témakörökben képesek a látogatók közösségbe tömörülni és párbeszédet kezdeni. Ez is egy ilyen tanulmányoldal, amelyet élni hagytunk.

ezoterikus webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

   

egeszsegesgyerekek.hu

az iskolagyümölcs programot népszerûsítõ portál

 

Miután több sikeres oldalt is létrehoztunk a Datész Zrt-nek, az iskolagyümölcs program népszerûsítésére szánt oldalt is ránk bízták. Az oldal hírlevél küldõ rendszerének segítségével értesítették a programban résztvevõ iskolákat is.

iskolagyümölcs program webáruház készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

iskolagyümölcs program webáruház készítés
   
nõgyógyász honlap készítés

nogyogyaszat-debrecen.hu

Dr. Bartha Tünde szülész- nõgyógyász oldala

 

A dentland.hu sikere miatt rendelték tõlünk az oldalt, fontos volt itt is, hogy az oldal a lehetõ legtöbb debreceni nõgyógyászathoz kapcsolódó szóval lehessen elõl a Google találati listáján és könnyen lehessen szerkeszteni.

nõgyógyász honlap készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

   

magyartermestesz.hu

A Magyar Termés TÉSZ oldala

 

Egy olyan oldalra volt szükségük, "nagymamabiztos" a kezelõfelülete, ahol meghirdethetik a felvásárlási árakat és könnyen juttathatnak el információt a helyi termelõknek.

mezõgazdasági honlap készítésKérdezz rólunk közvetlenül a webáruházas ügyfeleinktõlWebáruház készítés árajánlat

mezõgazdasági honlap készítés


(11 szavazat)Adok a véleményedre, Te is sokat segíthetsz nekem, ha értékeled a fenti információkat. Innem látom milyen témákról érdemes továbbiakban írnom az oldalon.


Cmkk: romaniai webshop oldalak, nylszr webruhz, webruhz kszts romniban, debrecen ezoterikus web ruhz , webruhz kszts ruha, romnia webruhz kszts, webruhz kszts romniban, www.webing.hu, roman webaruhazak, kilincs webruhz

Webáruház készítés referenciák
Webáruház készítés referenciák, kilincs webruhz, roman webaruhazak, www.webing.hu, webruhz kszts romniban, romnia webruhz kszts, webruhz kszts ruha, debrecen ezoterikus web ruhz , webruhz kszts romniban, nylszr webruhz, romaniai webshop oldalak

 

 

 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató

webing iroda

 

Cím: 1051 Budapest Október 6. u. 3. 60-as kapucsengõ
Tel: 20/96-56-980
E-mail: info@webing.hu

webáruház készítés blog

 

Cím: webáruház készítés blog

Várjuk reklámügynökség és webáruház készítõ cég partnereinket a következõ városokból: Budapest Szeged Miskolc Pécs Gyõr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezõvásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllõ Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykõrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti
 

Webáruház készítés referenciák - Webáruház készítés

rn